(ВІДЕО) У Сумах понад 100 ліцеїстів-прикордонників склали Присягу

НАЗАД
14 грудня 2021 11:19

Днями ліцеїсти набору 2021 року Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» імені І.Г. Харитоненка Державної прикордонної служби України урочисто склали Присягу ліцеїста.

Лави навчального закладу поповнили 117 юних ліцеїстів. Слова на вірність Державі, Українському народові та батькам пролунали в Білій залі ліцею.

«Ми будемо гідними нащадками охоронців державних рубежів. Не посоромимо пам’ять всіх, хто боровся за незалежність України. Ми – захисники України, не опускаючи очей перед усім українським народом, своїми батьками, командирами, вчителями, урочисто клянемось бути вірними нашому девізові – «Душу – Богові, життя – Україні, Честь – нікому», - промовляли першокурсники.

Зазначимо, що в ліцеї навчається понад 400 юнаків. Цього року закінчили навчання 105 ліцеїстів. Більше половини з них вступили до Національної академії Держприкордонслужби України та незабаром продовжать прикордонні традиції вже в офіцерських погонах.

Через карантинні заходи кількість гостей була обмеженою.

Першокурсників привітав начальник ліцею генерал-майор Юрій Свідлов, начальник Сумського прикордонного загону полковник Микола Романчук, Голова ветеранської організації «Прикордонники Сумщини» Юрій Лозинський та голова батьківського комітету Ольга Ємельяненко.

Вітаємо першокурсників з першим відповідальним кроком в самостійне життя! Ми впевнені, що кожен з них буде сумлінно виконувати обов’язки заради збереження незалежності, добра, миру та спокою в Україні!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси